Bouw

Links
DT-FIX is gespecialiseerd in het oplossen van vochtwering.Vochtwering kan de kwaliteit en leefbaarheid van uw woning beschermen. Ook preventieve vochtwering mogelijk.
http://www.dt-fix.be/
(Kliks: 1; Link toegevoegd: 2 May 2011) :: Link details
Stijlbeton is specialist in gevelelement. Betonnen gevelelementen geven uw bouw- of verbouwproject extra uitstraling. Stijlbeton maakt alle vormen mogelijk.
http://www.stijlbeton.be/
(Kliks: 1; Link toegevoegd: 29 Apr 2011) :: Link details
Advertises van grondverzetmachines, bouwmachines en industriƫle machines met meer dan 100 000 advertises van graafmachines, mini graafmachines, wielladers, heftrucks, hoogwerkers.
http://www.europe-machinery.nl
(Kliks: 0; Link toegevoegd: 27 Jun 2010) :: Link details
Stukadoorsbedrijf in Tilburg voor al uw stucadoorswerkzaamheden in Tilburg, Den Bosch, Breda, Eindhoven en nabij gelegen steden.

Ruime ervaring in traditioneel stukadoorwerk zoals schuurwerk of pleister maar ook in sierpleisters zoals spachtelputz, etc. Ook bijkomende werkzaamheden zoals aanbrengen van gipsplaten, verleggen van electra, isoleren, sauzen/latex, doen we voor u.

Wij nemen alle klussen, groot of klein, voor concurrerende prijzen en de ruime ervaring staat voor kwaliteit. Wij komen gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte!
http://www.stukadoortilburg.nl/
(Kliks: 4; Link toegevoegd: 27 Jun 2010) :: Link details
Statistieken
Aantal links: 4
Aantal categorieƫn: 0
Home | Regels | Gebruiksvoorwaarden | Link naar ons